Plata și expedierea

Prețurile indicate pe paginile produselor includ TVA-ul legal, precum și alte componente ale prețului.
Livrăm produsele noastre exclusiv în Polonia, Austria, Belgia, Bulgaria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Albania, Muntenegru, Serbia, Macedonia, Turcia, precum și în Cipru și Malta.
Livrarea se realizează exclusiv prin InPost. Nu este posibilă ridicarea personală a produselor comandate din magazinul nostru.
*Livrarea în Marea Britanie este gratuită dacă valoarea comenzii depășește 50 de lire sterline.
Puteți plăti pentru cumpărăturile dvs. în magazin în următoarele moduri: – prin card de credit sau prin transfer electronic,
ordin de plată: Comanda este executată de PayU SA; datele destinatarului, numele și suma de plată sunt furnizate de către destinatar către PayU SA; comanda este transferată pentru executare după ce PayU SA primește plata dumneavoastră. Plata devine disponibilă pentru destinatar în termen de 1 oră, cel târziu până la sfârșitul următoarei zile lucrătoare; PayU SA nu percepe o taxă pentru procesarea plății.
Prin efectuarea unei plăți, acceptați termenii și condițiile de plată ale PayU.
Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este PayU S.A. cu sediul social în Poznan (60-166), strada Grunwaldska nr. 186. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru a finaliza tranzacția de plată, pentru a vă notifica cu privire la stadiul finalizării plății, pentru a gestiona reclamațiile și pentru a îndeplini obligațiile legale impuse de PayU.
Destinatarii datelor dvs. personale pot fi entități care cooperează cu PayU în procesul de procesare a plăților. În funcție de metoda de plată pe care ați ales-o, acestea pot include: bănci, instituții de plată, instituții de credit, organizații de carduri de plată, scheme de plată), pe lângă entitățile care sprijină activitățile PayU, adică furnizorii de infrastructură IT, furnizorii de instrumente de analiză a riscurilor de plată, precum și entități îndreptățite să le primească în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv autoritățile judiciare competente. Datele dumneavoastră pot fi furnizate comercianților pentru a-i informa cu privire la stadiul procesării plăților. Aveți dreptul de acces la datele dvs., precum și dreptul de a le rectifica, de a restricționa prelucrarea acestora, de a vă opune prelucrării lor, de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri, precum și dreptul la portabilitatea și ștergerea datelor. Furnizarea datelor este voluntară, dar este necesară pentru procesarea plăților, iar nefurnizarea datelor poate duce la refuzul plății. Pentru mai multe informații despre modul în care PayU procesează datele dvs. personale, vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.