Termeni și condiții

INFORMAȚII DESPRE NOI:

Acest site este deținut și operat de KLW Sp. z o.o.

Adresa:

st. Kielecka 41A/8

02-530, Mazowieckie Wojewodztwo,, Warszawa

Tax ID: 9223057591

E-mail: [email protected]

Detalii bancare:

Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski SA

PL29 1020 5356 0000 1202 0241 0215

Mai jos găsiți informații care detaliază condițiile în care furnizăm produsele și serviciile noastre. Prin achiziționarea oricărui produs de pe tapeko.co.uk sau prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni.

Pentru a ne contacta, trimiteți-ne un e-mail la [email protected].


INFORMAȚII GENERALE:

Acești termeni și condiții confirmă termenii legali (Termenii) în baza cărora vom vinde produsul (produsele) indicat(e) pe site-ul nostru web (site-ul web).

Politica noastră de confidențialitate, Condițiile de utilizare a site-ului web, informațiile privind expedierea și plata și Politica privind modulele cookie fac parte din acești Termeni și, acolo unde este cazul, hyperlinkurile către aceste informații sunt prevăzute în acești Termeni.

Acești Termeni se aplică oricărui acord între noi pentru vânzarea de Produse (Acordul). Vă rugăm să le citiți cu atenție și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a plasa o comandă. De asemenea, ar trebui să imprimați o copie a acestor Termeni pentru referințe viitoare.

KLW Sp. z o.o. menține un site web, tapeko.co.uk, care oferă tapet foto personalizat. KLW Sp. z o.o., în calitate de proprietar și administrator al site-ului, este, de asemenea, parte la toate persoanele juridice și fizice care utilizează site-ul tapeko.co.uk sau achiziționează produse prezentate pe site.

Clientul este o persoană juridică sau o persoană fizică care utilizează site-ul web sau face achiziții pe acesta.

Clientul se angajează să indice informații complete și fiabile în formularul de comandă (nume, adresă etc.). În cazul în care datele furnizate sunt incorecte, clientul este responsabil pentru daunele cauzate.

Ne rezervăm dreptul:

● să aducă modificări site-ului web sau să îl elimine (temporar sau permanent) fără notificare prealabilă

● să modifice acești termeni de servicii în orice moment. Orice modificare efectuată intră în vigoare de la data publicării (menționată în partea de jos a acestei pagini). Este responsabilitatea clientului să se asigure că citește cea mai recentă versiune de fiecare dată când utilizează site-ul web.


UTILIZAREA SITE-ULUI WEB:

Dreptul dvs. de a accesa și utiliza site-urile noastre web este reglementat de Termenii de utilizare a site-ului web.


MODUL ÎN CARE FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS. PERSONALE:

Vom utiliza informațiile dvs. personale numai în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să vă asigurați că o înțelegeți.


MODUL ÎN CARE SE ÎNCHEIE CONTRACTUL ÎNTRE NOI:

Procesul nostru de plată permite corectarea oricăror erori în orice moment. Vă rugăm să vă acordați timpul necesar pentru a citi și a vă revizui comanda la fiecare etapă a procesului de comandă pentru a evita posibilele erori.

După ce plasați o comandă, vă vom trimite un e-mail de confirmare a primirii acesteia (Confirmarea comenzii). Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că comanda dvs. a fost acceptată de noi, deoarece confirmarea vine automat.

Acceptarea comenzii dvs. va avea loc în mod automat de la data la care vă livrăm produsul sau la 7 zile de la data la care vă trimitem e-mailul de confirmare a comenzii. Contractul dintre noi se va forma doar în acest moment.

Ne rezervăm dreptul de a respinge sau de a anula o comandă în cazul în care bănuim că achiziționați Produse pentru revânzare în scopuri comerciale proprii, într-un mod care, la discreția noastră exclusivă, ar putea fi în detrimentul mărcii noastre, al ofertei clienților sau al afacerii noastre.


CUM SE PLĂTEȘTE:

Puteți plăti pentru Produsele comandate pe Site-ul nostru cu un card de debit sau de credit sau cu PayPal.

Plata Produselor (inclusiv costurile de expediere) va fi debitată de pe cardul dumneavoastră de plată (sau de pe contul PayPal, dacă este cazul) în momentul în care plasați comanda. Acest lucru nu înseamnă că comanda dvs. a fost acceptată și dacă, din orice motiv, comanda dvs. nu este acceptată sau dacă nu putem livra produsele pe care le-ați comandat, se va emite o rambursare integrală.

Dacă plătiți pentru Produse folosind PayPal, pentru a vă verifica identitatea și pentru a ne asigura că contul dvs. PayPal nu este utilizat fără consimțământul dvs., vom verifica numele, adresa și alte informații personale furnizate de dvs. în timpul procesului de comandă în bazele de date relevante ale terților. Utilizând PayPal ca metodă de plată, sunteți de acord cu aceste verificări și recunoașteți că contul PayPal pe care îl utilizați este al dumneavoastră. Toate plățile prin PayPal sunt supuse autorizării PayPal.


PREȚURILE PRODUSELOR:

Prețul produselor indicate în fișele de produs de pe site este prețul pentru 1 metru pătrat cu cel mai popular material de pe site-ul nostru.

Prețul final al produsului dvs. este calculat pe baza zonei comenzii, a materialului selectat, precum și a opțiunilor suplimentare pe care utilizatorul le-a selectat atunci când a configurat comanda.

De obicei, verificăm prețurile produselor la primirea unei comenzi, iar dacă găsim o eroare în prețul produselor pe care le-ați comandat, vă vom contacta pentru a vă oferi opțiunea de a continua să cumpărați produsul la prețul corect sau de a anula comanda. Nu vom procesa comanda dvs. până când nu primim răspunsul dvs. În cazul în care nu reușim să vă contactăm folosind informațiile de contact pe care le-ați furnizat în timpul procesului de comandă, vom considera comanda ca fiind anulată și vă vom notifica în scris.

Prețul tuturor produselor include TVA, dar nu include costurile de transport și taxele vamale.


LIVRARE

Pentru detalii complete privind serviciul nostru de transport, locațiile de livrare și costurile, vă rugăm să consultați informațiile noastre privind transportul și costurile.

Within the Romania and Europe, our packages are shipped via UPS.

We are not responsible for any delays caused by the carrier. Additional customs fees and taxes may be charged by the logistics company. For more information, please contact your local customs office or shipping company.

După ce pachetul dvs. a fost expediat, veți primi un e-mail de confirmare cu detalii despre livrare și informații despre cum să vă urmăriți comanda.

Toate datele și orele de livrare afișate sunt orientative. Deși vom face tot posibilul să le respectăm, nu vom fi trași la răspundere dacă nu reușim să facem acest lucru.

Vă vom anunța dacă nu putem livra bunurile în perioada indicată pe site din vina noastră. În acest caz, vă vom oferi opțiunea de a aștepta produsele sau de a anula comanda și de a primi o rambursare integrală.

Vă recomandăm cu tărie să nu angajați instalatori până când comanda dvs. nu a fost livrată și inspectată de dvs. Nu putem fi trași la răspundere pentru niciun cost sau taxă de la terți pe care o suportați din cauza nelivrării unei comenzi sau a comenzilor care nu au fost inspectate la livrare.

Nu putem procesa comenzi și nu putem livra în zilele de sărbători legale sau duminica în România.

Toate comenzile vor fi livrate la aceeași adresă și cu un singur transport.

Vrem să ne asigurăm că totul este în regulă cu comanda dumneavoastră, așa că vă rugăm să o verificați cu atenție la primire și, în mod ideal, să anunțați echipa noastră de servicii pentru clienți în termen de 24 de ore prin poștă dacă lipsesc sau sunt deteriorate produse. Notificarea în acest interval de timp facilitează investigarea și putem aranja o înlocuire sau o rambursare, dacă este necesar.


SCHIMB ȘI RETURNARE

Pentru politica noastră de returnare și schimb, vă rugăm să faceți clic aici..


RESPONSABILITATE

Cu excepția căilor de atac prevăzute în secțiunea Schimb și returnare, în cazul în care se dovedește că un Produs furnizat de noi este deteriorat sau defect, îl vom reface sau vom oferi o rambursare.

În cazul în care nu suntem în măsură să ne îndeplinim obligațiile care ne revin în temeiul Contractului din cauza unor circumstanțe independente de voința noastră sau dacă livrăm un Produs deteriorat sau defect, nu vom accepta în niciun caz răspunderea pentru orice pretenție de profituri pierdute sau orice pierdere, daune sau cheltuieli speciale sau indirecte.


COPII


ALȚI TERMENI IMPORTANȚI

Site-ul nostru web și conținutul său, precum și orice contract care rezultă din utilizarea acestuia, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația engleză și vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor engleze.

Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.